Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γ.Σ.



                Β'   Ε Ν Ω Σ Η                                                                     Κιάτο 06/11/13
ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ                                               Αρ. Πρωτ. 57                                  
               Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
       Δ/νση: ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 37
               20200 ΚΙΑΤΟ
         ΤΗΛ/FAX: 0742-22621
     E-mail: belmekor@otenet.gr   
                                                                                                 ΠΡΟΣ: Σχολεία περιοχής μας
                                                                                               ΚΟΙΝ. Αιρετούς ΠΥΣΔΕ ν. Κορινθίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ.

Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας καλεί τα μέλη της στην ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. την 12η  Νοεμβρίου 2013, ημέρα Τρίτη, στις 9.00 π.μ., στην  αίθουσα αμφιθεάτρου του  Σχολικού Συγκροτήματος  Αγίου Νικολάου στο   Κιάτο (1ο ΕΠΑΛ -2ο ΓΕΛ Κιάτου)  στις 9:00  π. μ .


Στην παραπάνω Γ.Σ. θα γίνει συζήτηση για τα πεπραγμένα του Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ-Κ κατά το συνδ. έτος 2012 – 2013 και κριτική πάνω σ’ αυτά.  Επίσης μπορεί να δοθεί χρόνος να τοποθετηθούν οι αιρετοί. Θ' ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία για: την έγκριση ή όχι των πεπραγμένων και για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, που θα έχει την ευθύνη διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε. της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας.
Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας θα διεξαχθούν στις 20/11, 9πμ. – 5μμ στο συγκρότημα του Αγ. Νικολάου (1ο ΕΠΑ.Λ Κιάτου, 2ο ΓΕ.Λ κλπ) δηλ. στον ίδιο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ.
Για τη Γ.Σ. έχει δοθεί συνδικαλιστική άδεια (λευκή μέρα) από τη Δ/νση Δ.Ε. Κορινθίας, ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι συνάδελφοι να λάβουν μέρος σ’ αυτή.

Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ-Κ κρίνει απαραίτητη τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων μελών, τους οποίους καλεί να πάρουν μέρος μαζικά στην κρίσιμη παραπάνω Γ.Σ. Όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στη ΓΣ ή δεν είναι μέλη της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας οφείλουν να βρίσκονται στα σχολεία τους και να κάνουν μάθημα. Επίσης καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της νέας Ε.Ε. της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας.

           
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β' ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Κώστας Αντωνόπουλος                                                                                             Δημήτρης Γκενές                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου