Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Η Β’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ


Η Β’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ

Η Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας σας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε την παράσταση: «Ο Βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχοφ στο Θέατρο «Δημήτρης Χορν» Αμερικής 10 Αθήνα στις 15 Φεβρουαρίου το βράδυ (9 μμ) ημέρα Παρασκευή.

Η μετάβαση και η επιστροφή μας θα γίνει με λεωφορείο το οποίο θ’ αναχωρήσει στις 6.30 μμ από το Ξυλόκαστρο (περιοχή Σύθα, απέναντι από Ρουβέρα) και 6.50 μμ από το δικαστήριο στο Κιάτο.

Η τιμή μεταφοράς και εισιτηρίου που εξασφαλίσαμε είναι: 15 ευρώ/άτομο.
Επειδή το έργο παρουσιάζει πολύ μεγάλη ζήτηση πρέπει ν’ απαντήσουμε μέχρι την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου αν θα πάμε και πόσοι. Επομένως παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε αυτή την καταπληκτική κλασική παράσταση με πολύ καλούς ηθοποιούς και με εξαιρετικές κριτικές, πρέπει να μας ενημερώσετε μέχρι το τέλος του πρωινού ωραρίου της Παρασκευής 8/2. Μπορείτε να επικοινωνήσετε δηλώνοντας συμμετοχή τηλεφωνικά ή με sms στο τηλ 6973974618 με τη συναδέλφισσα μέλος του ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας Ράνια Σταματοπούλου. Προτείνουμε ένας από κάθε σχολείο να δηλώσει τις συμμετοχές από το σχολείο του.
Λίγα λόγια για την παράσταση: Πρόκειται για ένα αριστούργημα της παγκόσμιας δραματουργίας, το οποίο μιλάει για τα πάθη, τις ανασφάλειες, την απώλεια αλλά και το φόβο του ανθρώπου να αντικρίσει το μέλλον.
Διάρκεια: 120’
Σκηνοθ.: Κ. Μαρκουλάκης
Ερμηνεύουν: Θ. Μπαζάκα, Δ. Λιγνάδης, Κ. Καρβούνη, Αθ. Μαξίμου, Γ. Κότσιφας, Γ. Μπινιάρης, Αλ. Μαυρόπουλος, Γ. Νταλάρα. Σκην.: Α. Σμαραγδή. Κοστ.: Μ. Κοντοδήμα. Μουσ.: Μ. Μάτσας.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Β’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου