Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ. και απολογισμό αιρετών


Β'   Ε Ν Ω Σ Η                                                                     Κιάτο 23/10/201 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ                                               Αρ. Πρωτ. 18                                
               Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
       Δ/νση: ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 37
               20200 ΚΙΑΤΟ
         ΤΗΛ/FAX: 0742-22621
     E-mail:belmekor@otenet.gr  

                                                                                                 ΠΡΟΣ: Σχολεία περιοχής μας
                                                                                               ΚΟΙΝ. Αιρετούς ΠΥΣΔΕ ν. Κορινθίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ.

Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας καλεί τα μέλη της στην ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. την 1η  Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη, στις 8.30 π.μ., στην  αίθουσα αμφιθεάτρου του 1ου ΕΠΑΛ Κιάτου – 2ου ΓΕ.Λ Κιάτου (σχολικό συγκρότημα Αγ. Νικολάου Κιάτο)
Στην παραπάνω Γ.Σ. θα γίνει συζήτηση για τα πεπραγμένα του Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ-Κ κατά το συνδ. έτος 2017 – 2018 και κριτική πάνω σ’ αυτά.  Επίσης έχουν κληθεί να λογοδοτήσουν οι αιρετοί του ΠΥΣΔΕ Ν. Κορινθίας. Θ' ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία για: την έγκριση ή όχι των πεπραγμένων και για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, που θα έχει την ευθύνη διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε. της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας.

Για τη Γ.Σ. έχει δοθεί συνδικαλιστική άδεια από τη Δ/νση Δ.Ε. Κορινθίας, στην οποία αναφέρεται ότι: «Οι καθηγητές που δεν είναι μέλη της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας υποχρεούνται να παρευρίσκονται στο Σχολείο τους. Η συνδικαλιστική άδεια χορηγείται με αποκλειστικό σκοπό τα μέλη της Β΄ΕΛΜΕ Κορινθίας που θα τη χρησιμοποιήσουν να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση».
Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ-Κ κρίνει απαραίτητη τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων μελών και τους καλεί να πάρουν μέρος μαζικά στην κρίσιμη παραπάνω Γ.Σ.
Τέλος καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στις εκλογές τόσο για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της νέας Ε.Ε. της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας (οι εκλογές για την ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν στις 15/11/2018 στην  αίθουσα αμφιθεάτρου του 1ου ΕΠΑΛ Κιάτου – 2ου ΓΕ.Λ Κιάτου) όσο και για την ανάδειξη των νέων αιρετών (ΠΥΣΔΕ ν. Κορινθίας, ΑΠΥΣΔΕ Πελοποννήσου, ΚΥΣΔΕ), που θα πραγματοποιηθούν στις 7/11/2018.

           
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β' ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                    Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Πάνος Κατσούλας                                                                                  Παναγούλα (Λίτσα) Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου