Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Β’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ               Β'   Ε Ν Ω Σ Η                                             Κιάτο 16-12-2013   
ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ                             Αρ. Πρωτ.  67                                  
               Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Δ/νση: ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 37
               20200 ΚΙΑΤΟ
         ΤΗΛ/FAX: 27420-22621

                                                                                 ΠΡΟΣ: Σχολεία περιοχής μας
ΚΟΙΝ. Δ/νση ΔΕ ν.  Κορινθίας

ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Β’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας τη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου κατά τις 3 τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί  στις 11 π.μ. στην πλατεία του Κιάτου, διαμαρτυρόμενο για το κλείσιμο των πολυϊατρείων του ΕΟΠΠΥ.
Το κλείσιμο των πολυϊατρείων του ΕΟΠΠΥ είναι ένα ακόμα πλήγμα για τους εργαζόμενους και την Α’θμια υγειονομική τους περίθαλψη. Οδηγεί στην περαιτέρω υποβάθμιση των παροχών υγείας και στην περαιτέρω συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους.
Το ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ  καλεί τους συναδέλφους σε συγκέντρωση την Τετάρτη 18/12/2013 στις 11 π.μ. στο Κιάτο (συγκέντρωση στην πλατεία Κιάτου).

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Β’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΚων/νος Αντωνόπουλος                                                                 Μάρκος Κλωνιζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου