Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Πρόσκληση για την τακτική εκλογοαπαολογιστική ΓΣ, 14.11.2019


Β'   Ε Ν Ω Σ Η                                                                     Κιάτο 31/10/2019 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ                                               Αρ. Πρωτ. 73                                
               Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
       Δ/νση: ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 37
               20200 ΚΙΑΤΟ
         ΤΗΛ/FAX: 0742-22621
     E-mail:belmekor@otenet.gr  

                                                                                                 ΠΡΟΣ: Σχολεία περιοχής μας
                                                                                               
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ.

Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας καλεί τα μέλη της στην ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. την 14η  Νοεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη, στις 9 πμ, στην  αίθουσα αμφιθεάτρου του 1ου ΕΠΑΛ Κιάτου – 2ου ΓΕ.Λ Κιάτου (σχολικό συγκρότημα Αγ. Νικολάου Κιάτο)

-          Στην παραπάνω Γ.Σ. θα γίνει συζήτηση για τα πεπραγμένα του Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ-Κ κατά το συνδ. έτος 2018 – 2019 και κριτική πάνω σ’ αυτά.  Θ' ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία για την έγκριση ή όχι των πεπραγμένων και για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, που θα έχει την ευθύνη διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε. της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας.
-          Επίσης θα συζητηθούν οι επιπτώσεις από ενδεχόμενη μη λειτουργία της ΕΛΜΕ για το επόμενο διάστημα λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος συμμετοχής σχημάτων και συναδέλφων.
Για τη Γ.Σ. έχει ζητηθεί συνδικαλιστική άδεια από τη Δ/νση Δ.Ε. Κορινθίας. Σημειώνεται ότι η άδεια αυτή δίνεται με αποκλειστικό σκοπό οι συνάδελφοι που θα την χρησιμοποιήσουν να παραβρεθούν στη ΓΣ. Όσοι εξ αυτών για δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν να παραβρεθούν στη συνέλευση θα πρέπει να βρίσκονται στα σχολεία που υπηρετούν.  
Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ-Κ κρίνει απαραίτητη τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων μελών και τους καλεί να πάρουν μέρος μαζικά στην κρίσιμη παραπάνω Γ.Σ. και να επιδείξουν διάθεση συμμετοχής, ώστε ν’ αποφευχθεί το ενδεχόμενο διακοπής της λειτουργίας της ΕΛΜΕ.
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.
           
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β' ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                    Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΑλέξιος Τρίμης                                                                                      Παναγούλα (Λίτσα) Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου