Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ.


Β'   Ε Ν Ω Σ Η                                                                                     Κιάτο 6/5/2019
ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ                                                                Αρ. Πρωτ.  17                                 
               Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
       Δ/νση: ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 37
               20200 ΚΙΑΤΟ
         ΤΗΛ/FAX: 0742-22621
     e-mail: belmekor@otenet.gr 

                                                                                                                     ΠΡΟΣ: Σχολεία περιοχής μας
                                                                                                                                                                             
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ.

            Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας καλεί τα μέλη της σε τακτική Γ.Σ. την Πέμπτη 09/05/2019 στις 9.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ Κιάτου – 2ου ΓΕ.Λ Κιάτου (περιοχή Αγ. Νικολάου Κιάτο).
Στην παραπάνω Γ.Σ. θα συζητηθούν τα πεπραγμένα της τελευταίας 2ετίας της ΟΛΜΕ και θα γίνει κριτική πάνω σ' αυτά. Επίσης μπορούν να γίνουν προτάσεις από τα μέλη της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας για το 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, που θα πραγματοποιηθεί από 29.6.’19 μέχρι και 2.7.’19 στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την ΥΑ 54292/Ε3/8-4-2019 «… η Υπηρεσία δύναται να χορηγεί συνδικαλιστική άδεια για την πραγματοποίηση των ως άνω Γενικών Συνελεύσεων, μίας (1) εργάσιμης ημέρας …». Για τη Γ.Σ. έχει δοθεί συνδικαλιστική άδεια από τη Δ/νση Δ.Ε. Κορινθίας, ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι συνάδελφοι να λάβουν μέρος σ’ αυτή. Τονίζουμε ότι η συνδικαλιστική άδεια χορηγείται με αποκλειστικό σκοπό όσοι την χρησιμοποιήσουν να παραβρεθούν στην τακτική ΓΣ του σωματείου μας. Καλούμε επομένως τους συναδέλφους να προστατέψουν την εικόνα του κλάδου αξιοποιώντας την άδεια για να παραβρεθούν στη συνέλευση. Σε διαφορετική περίπτωση οφείλουν να παραβρίσκονται στα σχολεία. Είναι αυτονόητο ότι η συμμετοχή μας στις συλλογικές διαδικασίες είναι σημαντική και απαραίτητη γιατί αφενός ακυρώνει την παθητικότητα και τη λογική της ανάθεσης, αφετέρου μας καθιστά μάχιμα μέλη του σωματείου και άρα υπεύθυνους και ενεργούς στις όποιες εξελίξεις.
Οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων που θα λάβουν μέρος στο 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16/05/2019, τις ώρες 09.00-17.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος 1ου ΕΠΑ.Λ-2ου ΓΕ.Λ Κιάτου. Οι συνδυασμοί θα υποβληθούν στην εφορευτική επιτροπή που θα εκλεγεί από τη ΓΣ.  
           
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β' ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



   Αλέξιος Τρίμης                                                                                               Παναγούλα (Λίτσα) Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου