Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η Β’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟΗ Β’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ

Η Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας σας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε την παράσταση: «Ψηλά από τη γέφυρα» του Άρθουρ Μίλλερ στο Εθνικό Θέατρο – Κτίριο Τσίλερ – Κεντρική Σκηνή στις 16 Μαρτίου το βράδυ ημέρα Παρασκευή. Η μετάβαση και η επιστροφή μας θα γίνει με λεωφορείο το οποίο θ’ αναχωρήσει στις 5μμ μμ από το Ξυλόκαστρο (περιοχή Σύθα, απέναντι από Ρουβέρα) και 5.20 μμ από το δικαστήριο στο Κιάτο.

Η τιμή μεταφοράς και εισιτηρίου που εξασφαλίσαμε είναι: 15 ευρώ/άτομο.
Παρακαλούμε υποχρεωτικά μέχρι τις 5 Μαρτίου να δηλώσετε συμμετοχή στο συνάδελφο μέλος του ΔΣ Πάνο Κατσούλα καλώντας στο τηλ: 6944147020, γιατί το θέατρο απαιτεί την κατάθεση προκαταβολής στις 6 Μάρτη. Επομένως μαζί με τη δήλωσή σας να καταβάλετε το ποσό των 10 ευρώ. Αν ωστόσο θελήσει κάποιος αργότερα να συμμετάσχει θα μπορεί εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.  
Λίγα λόγια για την παράσταση: Ένα από τα εμβληματικότερα θεατρικά κείμενα του 20ου αιώνα έρχεται για πρώτη φορά στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου μέσα από τη σύγχρονη και διεισδυτική ματιά της Νικαίτης Κοντούρη. Ο Αμερικανός συγγραφέας, με αφορμή ένα πραγματικό γεγονός, στήνει ένα σχεδόν αστυνομικής ροής δράμα, άμεσα επηρεασμένο ως προς τη δομή του από την αρχαία ελληνική τραγωδία. Αμερική, Μπρούκλιν, δεκαετία του Ά50. Μετανάστες από όλα τα μέρη της γης φθάνουν για να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο. Κάποιοι από αυτούς παράνομα. Άνθρωποι κάθε λογής που αναζητούν το αμερικάνικο όνειρο και την επιτυχία, αποφασισμένοι να τα καταφέρουν. Μια πορεία που συχνά παρεκτρέπεται και οδηγεί τους πρωταγωνιστές της στην Ύβρη.
Μετάφραση: Νικαίτη Κοντούρη – Γιώργος Κιμούλης
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Νικαίτη Κοντούρη
Διανομή: Ilya Algaer, Θάλεια Γρίβα, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Κεχαγιόγλου, Γιώργος Κιμούλης, Κώστας Κοράκης, Αναστάσης-Συμεών Λαουλάκης, Γιώργος Ματζιάρης, Ηλιάννα Μαυρομάτη, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Στάθης Παναγιωτίδης, Τάσος Πυργιέρης, Κώστας Φαλελάκης, Νικόλας Χανακούλας, Νίκος Χατζόπουλος,
Μουσικός επί σκηνής: Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου