Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ            Β'   Ε Ν Ω Σ Η                                             Κιάτο 26-01-2016        
ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ                             Αρ. Πρωτ:  3                                  
               Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Δ/νση: ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 37
               20200 ΚΙΑΤΟ
         ΤΗΛ/FAX: 27420-22621

                                                                                 ΠΡΟΣ: Σχολεία Περιοχής μας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας καλεί τα μέλη της σε έκτακτη  Γ.Σ.  την Πέμπτη 28/01/2016 στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του σχολικού συγκροτήματος Αγ. Νικολάου στο Κιάτο (1ο ΕΠΑ.Λ Κιάτου, 2ο ΓΕ.Λ Κιάτου).
Θέμα της γενικής συνέλευσης είναι η πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό με την οποία θίγονται όλοι οι εργαζόμενοι: οι σημερινοί ασφαλισμένοι, αυτοί που τώρα ετοιμάζονται να βγουν στη σύνταξη, αλλά και όλοι οι σημερινοί συνταξιούχοι. Υπάρχει εισήγηση της ΟΛΜΕ που επισυνάπτουμε με την οποία αναλύεται η κυβερνητική πρόταση και αναφέρονται το πλαίσιο αιτημάτων μας και το πρόγραμμα δράσης που προτείνεται.
Επειδή το ασφαλιστικό δεν αφορά μόνο όσους είναι κοντά στη σύνταξη ή μόνο τους συνταξιούχους αλλά αφενός μεν εντάσσεται στο πλαίσιο προστασίας των εργαζόμενων και αφετέρου θίγει τους πάντες, σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στη συνέλευση, για να ενημερωθείτε επί των βασικών προτάσεων, για να συζητήσουμε και ν’ αποφασίσουμε με ποιο τρόπο θα δράσουμε όλοι μαζί για ν’ αποτρέψουμε την κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος, μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις των εργαζομένων του προηγούμενου αιώνα.
Σας καλούμε να δώσετε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ το παρών!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β' ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                       
                    
                 

    Στράτος Παγδάτογλου                                                            Λίτσα Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου