Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Πρόσκληση για την εκλογοαπολογιστική ΓΣ της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας



Β'   Ε Ν Ω Σ Η                                                                     Κιάτο 04/11/2015 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ                                                 Αρ. Πρωτ. 29                                
               Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
       Δ/νση: ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 37
               20200 ΚΙΑΤΟ
         ΤΗΛ/FAX: 0742-22621
     E-mail: belmekor@otenet.gr

                                                                                                 ΠΡΟΣ: Σχολεία περιοχής μας
                                                                                               ΚΟΙΝ. Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ.

Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας καλεί τα μέλη της στην ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. την11η  Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη, στις 9.00 π.μ., στην  αίθουσα αμφιθεάτρου του 1ου ΕΠΑΛ Κιάτου – 2ου ΓΕ.Λ Κιάτου (σχολικό συγκρότημα Αγ. Νικολάου Κιάτο)
Στην παραπάνω Γ.Σ. θα γίνει συζήτηση για τα πεπραγμένα του Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας κατά το συνδ. έτος 2014 – 2015 και κριτική πάνω σ’ αυτά.  Θ' ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία για: την έγκριση ή όχι των πεπραγμένων και για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, που θα έχει την ευθύνη διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε. της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας.

Για τη Γ.Σ. έχει δοθεί συνδικαλιστική άδεια από τη Δ/νση Δ.Ε. Κορινθίας, ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι συνάδελφοι να λάβουν μέρος σ’ αυτή.

Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας κρίνει απαραίτητη τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων μελών, τους οποίους καλεί να πάρουν μέρος μαζικά στην κρίσιμη παραπάνω Γ.Σ. Ταυτόχρονα υπενθυμίζει ότι συνδικαλιστική άδεια χορηγείται με μοναδικό σκοπό τη συμμετοχή των μελών της ΕΛΜΕ μας στην εν λόγω εκλογοαπολογιστική τακτική ΓΣ και επομένως όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν για οποιοδήποτε λόγο να λάβουν μέρος στη ΓΣ οφείλουν να βρίσκονται στα σχολεία τους.
Επίσης καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της νέας Ε.Ε. της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας που θα πραγματοποιηθούν στις 19/11/2014 ημέρα Πέμπτη στον ίδιο χώρο της ΓΣ.

          
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β' ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Στράτος Παγδάτογλου                                                                                      Κώστας Αντωνόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου