Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ.              Β'   Ε Ν Ω Σ Η                                                                                     Κιάτο 24/04/2015
ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ                                                   Αρ. Πρωτ. 8                               
               Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
       Δ/νση: ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 37
               20200 ΚΙΑΤΟ
         ΤΗΛ/FAX: 0742-22621
     e-mail: belmekor@otenet.gr 

                                                                                                             ΠΡΟΣ: Σχολεία περιοχής μας
                                                                                                                                                                             
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ.

            Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας καλεί τα μέλη της σε τακτική Γ.Σ. την Πέμπτη 07/05/2015 στις 9.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ Κιάτου – 2ου ΓΕ.Λ Κιάτου (περιοχή Αγ. Νικολάου Κιάτο).
Στην παραπάνω Γ.Σ. θα συζητηθούν τα πεπραγμένα της τελευταίας 2ετίας της ΟΛΜΕ και θα γίνει κριτική πάνω σ' αυτά. Επίσης μπορούν να γίνουν προτάσεις από τα μέλη της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας για το 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, που θα πραγματοποιηθεί από 1.7.15 μέχρι και 4.7.15 στην Αθήνα. Θ’ ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία για την έγκριση ή όχι των πεπραγμένων της ΟΛΜΕ και την εκλογή 5μελούς Εφορευτικής Επιτροπής και ισάριθμων αναπληρωματικών μελών. Η Εφ. Επιτροπή μαζί με δικαστικό αντιπρόσωπο θα έχει την ευθύνη της εκλογής των αντιπροσώπων για το Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Για τη Γ.Σ. έχει ζητηθεί συνδικαλιστική άδεια από τη Δ/νση Δ.Ε. Κορινθίας, ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι συνάδελφοι να λάβουν μέρος σ’ αυτή. Τονίζουμε ότι η ημέρα αυτή είναι συνδικαλιστική άδεια και όχι ημέρα αργίας, με σκοπό όσοι την χρησιμοποιήσουν να παραβρεθούν στην τακτική ΓΣ του σωματείου μας.
Το συνέδριο της ΟΛΜΕ είναι μια κορυφαία διαδικασία στη λειτουργία του συνδικάτου καθώς αποτιμά το έργο και τη συνδικαλιστική δράση του σωματείου για το προηγούμενο διάστημα, θέτει τους στόχους και  λαμβάνει αποφάσεις για την επόμενη διετία. Επίσης γίνεται η εκλογή των οργάνων διοίκησης (Δ.Σ. και Ε.Ε.) της ΟΛΜΕ, όπως επίσης και εκλογή αντιπροσώπων για το επόμενο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Είναι αυτονόητο ότι η συμμετοχή μας στις συλλογικές διαδικασίες είναι σημαντική και απαραίτητη γιατί αφενός ακυρώνει την παθητικότητα και τη λογική της ανάθεσης, αφετέρου μας καθιστά μάχιμα μέλη του σωματείου και άρα υπεύθυνους και ενεργούς στις όποιες εξελίξεις.
Οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων που θα λάβουν μέρος στο 17ο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 12/05/2013, τις ώρες 09.00-17.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος 1ου ΕΠΑ.Λ-2ου ΓΕ.Λ Κιάτου. Οι συνδυασμοί θα υποβληθούν στην εφορευτική επιτροπή που θα εκλεγεί, μέχρι το τέλος της ΓΣ.
           
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β' ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   Γκενές Δημήτριος                                                                                        Αντωνόπουλος  Κων/νος   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου