Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ.Β'   Ε Ν Ω Σ Η                                                                     Κιάτο 22/10/2014 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ                                                 Αρ. Πρωτ. 42                                
               Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
       Δ/νση: ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 37
               20200 ΚΙΑΤΟ
         ΤΗΛ/FAX: 0742-22621
     E-mail:belmekor@otenet.gr

                                                                                                 ΠΡΟΣ: Σχολεία περιοχής μας
                                                                                               ΚΟΙΝ. Αιρετούς ΠΥΣΔΕ ν. Κορινθίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ.

Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας καλεί τα μέλη της στην ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. την 3η  Νοεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα, στις 8.30 π.μ., στην  αίθουσα αμφιθεάτρου του 1ου ΕΠΑΛ Κιάτου – 2ου ΓΕ.Λ Κιάτου (σχολικό συγκρότημα Αγ. Νικολάου Κιάτο)
Στην παραπάνω Γ.Σ. θα γίνει συζήτηση για τα πεπραγμένα του Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ-Κ κατά το συνδ. έτος 2013 – 2014 και κριτική πάνω σ’ αυτά.  Επίσης έχουν κληθεί να λογοδοτήσουν οι αιρετοί του ΠΥΣΔΕ Ν. Κορινθίας. Θ' ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία για: την έγκριση ή όχι των πεπραγμένων και για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, που θα έχει την ευθύνη διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε. της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας.
Για τη Γ.Σ. έχει δοθεί συνδικαλιστική άδεια (λευκή μέρα) από τη Δ/νση Δ.Ε. Κορινθίας, ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι συνάδελφοι να λάβουν μέρος σ’ αυτή.


Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ-Κ κρίνει απαραίτητη τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων μελών, τους οποίους καλεί να πάρουν μέρος μαζικά στην κρίσιμη παραπάνω Γ.Σ. Όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στη ΓΣ οφείλουν να βρίσκονται στα σχολεία τους να κάνουν μάθημα.
Επίσης καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στις εκλογές τόσο για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της νέας Ε.Ε. της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας (με νέα ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής τους) όσο και για την ανάδειξη των νέων αιρετών (ΠΥΣΔΕ ν. Κορινθίας, ΑΠΥΣΔΕ Πελοποννήσου, ΚΥΣΔΕ), που θα πραγματοποιηθούν στις 5/11/2014.

           
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β' ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΔημήτρης Γκενές                                                                                                 Μάρκος Κλωνιζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου