Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. 18-6-2013            Β'   Ε Ν Ω Σ Η                                                 Κιάτο 12-6-2013  
ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ                           Αρ. Πρωτ. 30                                    
               Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Δ/νση: ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 37
               20200 ΚΙΑΤΟ
         ΤΗΛ/FAX: 27420-22621
   e-mail: belmekor@otenet.gr
 

                                                                                 ΠΡΟΣ: Σχολεία περιοχής μας

                                                                            ΚΟΙΝ. ……………………………….
                                                                                        .……………………………….

            ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας καλεί τα μέλη της σε έκτακτη  Γ.Σ.  την Τρίτη 18/06/2013 στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος του Αγ. Νικολάου στο Κιάτο (2ο ΓΕΛ Κιάτου, ΕΠΑΛ Κιάτου κλπ). Στη ΓΣ έχουν προσκληθεί και οι αιρετοί εκπρόσωποι στο ΠΥΣΔΕ ν. Κορινθίας για να συζητήσουμε τα ζητήματα που έχουν προκύψει από τα νέα δεδομένα με τα πλεονάσματα εκπαιδευτικών στο νομό μας, τις μεταθέσεις, υποχρεωτικές μεταθέσεις, τις συνέπειές τους κλπ.


Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Σε μας έλαχε ο κλήρος να ζήσουμε τόσο σαν πολίτες όσο και σαν εκπαιδευτικοί πράγματα που κανείς μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν θα φανταζόταν. Η Κυβέρνηση με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, με Προληπτικές Επιστρατεύσεις, με «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» προχωρά σε πράξεις που κανένας πολίτης με δημοκρατικό πνεύμα και αντίληψη δεν θα μπορούσε να διανοηθεί. Επομένως η Γ.Σ της 18ης /6/2013 δεν είναι απλώς μία ενημερωτική συνέλευση για «τα του κλάδου» μας, αλλά είναι ταυτόχρονα και ο μόνος τρόπος για να συσπειρωθούμε και σαν κλάδος αλλά και σαν πολίτες να εξετάσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα αντιταχθούμε σε μια λαίλαπα που δεν λογαριάζει τίποτα και χτυπά «επί δικαίων και αδίκων(;)». Την ίδια ώρα αυτή η λαίλαπα  κάνει το μέλλον όχι μόνο ζοφερό αλλά και απολύτως αβέβαιο, καθώς τίποτα δεν είναι πια σίγουρο και τίποτα δεν λειτουργεί σαν «απαντοχή» για τους πολίτες αυτής της σκληρά βασανιζόμενης χώρας.  Η εποχή που ζούμε δεν μας επιτρέπει - δυστυχώς - αδράνεια και αδιαφορία, διότι θα έρθει η σειρά όλων μας, αν δεν έχει έρθει ήδη. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β' ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                               

     
Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος                                                        Δημήτρης Γκενές     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου