Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ. 17.04.2013



              Β'   Ε Ν Ω Σ Η                                                                  Κιάτο 03/04/2013
ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ                                              Αρ. Πρωτ. 20                                   
               Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
       Δ/νση: ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 37
               20200 ΚΙΑΤΟ
         ΤΗΛ/FAX: 0742-22621
     e-mail: belmekor@otenet.gr 

                                                                                                   ΠΡΟΣ: Σχολεία περιοχής μας
                                                                                                                                                                             
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ.

            Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας καλεί τα μέλη της σε τακτική Γ.Σ. την Τετάρτη 17/04/2013 στις 9.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ Κιάτου – 2ου ΓΕ.Λ Κιάτου κ.λ.π.(περιοχή Αγ. Νικολάου Κιάτο).
Στην παραπάνω Γ.Σ. θα συζητηθούν τα πεπραγμένα της τελευταίας 2ετίας της ΟΛΜΕ και θα γίνει κριτική πάνω σ' αυτά. Επίσης μπορούν να γίνουν προτάσεις από τα μέλη της Β' ΕΛΜΕ-Κ για το 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου. Θ’ ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία για την έγκριση ή όχι των πεπραγμένων της ΟΛΜΕ και την εκλογή 5μελούς Εφορευτικής Επιτροπής και ισάριθμων αναπληρωματικών μελών. Η Εφ. Επιτροπή θα έχει την ευθύνη της διαδικασίας της εκλογής των αντιπροσώπων για το Συνέδριο της ΟΛΜΕ.
Για τη Γ.Σ. έχει ζητηθεί και θα δοθεί η προβλεπόμενη από τη νομοθεσία συνδικαλιστική άδεια από τη Δ/νση Δ.Ε. Κορινθίας, ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι συνάδελφοι να λάβουν μέρος σ’ αυτή. Υπενθυμίζουμε ότι η μέρα της Γενικής Συνέλευσης συνοδεύεται από «λευκή μέρα» ώστε  τα μέλη της ΕΛΜΕ απρόσκοπτα να συμμετέχουν στην συνέλευση του Συνδικαλιστικού τους Σωματείου. Υπενθυμίζουμε όμως ότι  η συγκεκριμένη μέρα δεν είναι αργία! Επομένως  κάθε μέλος οφείλει είτε να συμμετέχει στην συνέλευση του Σωματείου είτε να βρίσκεται στο σχολείο του και  να παράγει το διδακτικό του έργο. Άλλωστε οι καιροί είναι δύσκολοι και προπάντων ύποπτοι!

Το Δ.Σ της Β' ΕΛΜΕ-Κ, χωρίς να θέλει να νουθετήσει τους συναδέλφους, κρίνει απαραίτητη τη συμμετοχή όλων των μελών, και σημειώνει εδώ ότι η συμμετοχή μας στις εκλογές  της ΟΛΜΕ είναι   κορυφαίο  καθήκον διότι αποφασίζουμε και για την μελλοντική σύνθεση του Δ.Σ της ΟΛΜΕ στα επόμενα δύο χρόνια. Γι’ αυτό και τους προτρέπει να πάρουν μέρος μαζικά τόσο στην κρίσιμη παραπάνω Γ.Σ. όσο και στις εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο 16ο συνέδριο της ΟΛΜΕ, στο οποίο θα ληφθούν αποφάσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα του κλάδου.
Οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων που θα λάβουν μέρος στο 16ο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18/04/2013, τις ώρες 09.00-17.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος 1ου ΕΠΑ.Λ-2ου ΓΕ.Λ-ΕΠΑ.Σ Κιάτου. Οι συνδυασμοί θα υποβληθούν στην εφορευτική επιτροπή που θα εκλεγεί, μέχρι το τέλος της ΓΣ.
           

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β' ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Αντωνόπουλος  Κων/νος                                                                                          Γκενές Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου